Praktische info

Openingstijden Theater Avenue 22 t/m 24 juni 2018

  • Vrijdag 16.00 tot 24.00 uur
  • Zaterdag 14.00 tot 24.00 uur
  • Zondag 12.00 tot 21.00 uur

Consumptiebonnen

U betaalt al uw drankjes en maaltijden met consumptiebonnen. Deze kunt u kopen op diverse plaatsen op TheaterAvenue. U kunt betalen met cash en met pin.

Geld Pinnen

Geld pinnen is beperkt mogelijk op de TheaterAvenue. Hiervoor worden echter wel €2,00 transactiekosten berekend. Deze kosten hoeft u niet te betalen als u consumptiebonnen koopt. Wilt u geen transactiekosten betalen, neem dan voldoende contant geld mee zodat u uw kaartjes voor de voorstellingen contant kunt afrekenen. In de Burchtstraat t.h.v. C&A is een pinautomaat aanwezig.

Kaartverkoop

De TheaterAvenue is gratis toegankelijk. Als u een voorstelling wil bezoeken kunt u bij de betreffende locaties een kaartje kopen tegen contante betaling.

Vragen
Voor al uw vragen stuur een mail naar info@theateravenue.nl of bel tijdens kantoortijden 026-363 50 84.

Over het festival

Arnhemmer Paul Wijtvliet  kwam in 1999 op het idee om een soort parade, een theaterkermis,  te organiseren in Park Sonsbeek in Arnhem. Het park bestond dat jaar 100 jaar en dat moest gevierd worden met een 'parade' achtig festival. Anno nu is de SonsbeekTheaterAvenue niet meer weg te denken uit Arnhem en succesvoller dan ooit. Paul Wijtvliet deed een stapje terug en het organisatie team is uitgebreid met een aantal Nijmeegse en Arnhemse oude en nieuwe rotten uit het vak. Karin Terwisse is verantwoordelijk voor de zakelijke beslommeringen, de promotie en deel inhoudelijke invulling. Pascale Hagen neemt de programmering op zich en is het aanspreekpunt voor de artiesten. Rob Terwisse regelt de horeca en productie. Elke editie zijn er vele nieuwe medewerkers en vrijwilligers bij de TheaterAvenue betrokken, zij maken het mogelijk dat het prachtige festival plaatsvindt!


In 2018 zal de vierde editie van de TheaterAvenue plaatsvinden, het zusje van SonsbeekTheaterAvenue uit Arnhem. Het is een driedaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret dat plaatsvindt in het Valkhof Park in Nijmegen. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van de stad.


Humor is het thema, dus dat wordt lachen geblazen!


De TheaterAvenue lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele korte voorstellingen die op tientallen plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.