Cie. Perelman

Zu den Sachen selbst

In een filosofische zoektocht naar waarneming en subjectiviteit knalt Cie. Perelman voluit op haar muil: want in een wereld waarin alles subjectief is, wat doet er dan in hemelsnaam nog wél toe?

Cie. Perelman weigert ten prooi te vallen aan cynisme en dus pellen de acteurs deze avond het bestaan af tot haar kern. Ze beginnen vol goede moed, gevulde glazen en een rokende sigaret. Om bij het invallende ochtendgloren te beseffen dat wat er écht toe doet, misschien wel zo banaal is als de puurheid van de lege vellen van je nieuwe agenda.

'Zu Den Sachen Selbst' is een tragikomische voorstelling over interpretatie-problemen, intimiteit en zoektochten naar de waarheid.

Cie. Perelman is een Nijmeegs theatercollectief en maakt voorstellingen vanuit wetenschappelijke en filosofische thema’s. Voor haar voorstellingen werkt zij nauw samen met Lux Nijmegen en de Radboud Universiteit.

Deze voorstelling werd mede mogelijk gemaakt door steun van het Lira Fonds, het Prins Bernard Cultuurfonds en de Gemeente Nijmegen.


soort: theater
duur: 50 minuten
doelgroep: 16+
speeltijden: vrij 19:30, zat 16:30, zon 15:00 en 19:15 uur
prijs: 8,-
website: www.perelman.nl
lokatie: 22